Antonescu: Cerem majoritatii sa puna luni pe ordinea de zi citirea motiunii de cenzura

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri ca liberalii cer reprezentantilor majoritatii parlamentare sa puna luni pe ordinea de zi a celor doua camere parlamentare citirea motiunii de cenzura, scrie Agerpres.

“Suntem pregatiti si cerem public inca o data reprezentantilor majoritatii, PSD in principal, in conducerea celor doua camere, sa respecte Constitutia si legile si sa puna pe ordinea de zi, luni, a Camerei Deputatilor si Senatului, citirea motiunii de cenzura. Am initiat o motiune de cenzura, este un act elementar democratic si care tine de procedurile parlamentare.

Intotdeauna in cei 25 de ani acest lucru s-a respectat, indiferent ce majoritate. Luni expira cele cinci zile la care legea obliga pentru a se citi motiunea dupa depunerea ei, de aceea noi suntem pregatiti pentru ca acest lucru sa se intample”, a spus Antonescu la finalul sedintei Delegatiei Permanente a partidului.

Liberalii au depus marti motiunea de cenzura impotriva Guvernului la Parlament.

Conform textului motiunii, actualul Executiv condus de Victor Ponta duce Romania in orizontul “intunecat si corupt” din perioada 2001-2004, dar si in perioada de dinainte de 1989, cand partidul unic acaparase intreaga tara.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1