Antonescu crede ca noul partid poate ajunge pana la 40%

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Fostul presedinte al Partidului National Liberal (PNL), Crin Antonescu, si-a manifestat convingerea ca noua formatiune politica rezultata din fuziunea PNL-PDL poate ajunge sa detina 30- 35% din optiunile electoratului, transmite Agerpres.

El a declarat, joi seara, intr-o emisiune la Realitatea TV, ca atata timp cat PNL avea ca tinta, in mandatul sau, obtinerea a 25% din sustinerea electoratului, noua structura, dublata, poate atinge 40%.

‘Eu ma astept, daca lucrurile sunt asezate bine, daca sunt duse bine, daca exista onestitate, daca exista talent, daca exista dedicatie, sa duca la 35—40%. Daca eu in fruntea PNL am vorbit foarte serios despre o tinta de 25%, nu m-ar impiedica sa vorbim pe un partid aproape dublat, ca structuri, ca resurse, de 35—40%’, a afirmat Antonescu.

Referindu-se la fuziunea PNL—PDL, Antonescu este de parere ca ambele partide trebuie sa ia in calcul nu doar patrimoniul imobiliar, ci si ‘continutul si calitatea dreptei’. El a sugerat ca este necesara o reforma a dreptei.

‘In discutia foarte interesanta despre patrimoniul acestui partid, ce spirit incorporam, punem impreuna? Spiritul epocii Petre Roman sau spiritul epocii Traian Basescu. Cum citim evenimente importante din istoria recenta la care am participat si noi, PNL, si PDL. Acestea nu sunt pricini de galceava, acestea sunt lucruri care trebuie judecate, asumate, asimilate, pentru ca este vorba de un patrimoniu care nu inseamna numai cladiri. Daca tot se face o constructie mare, poate masuram putin la temelie’, a precizat Crin Antonescu.

Fostul lider liberal s-a aratat de acord cu viitorul nume al partidului rezultat din fuziunea PNL—PDL si cu sediul central, cel din Modrogan, pe care noua formatiune politica il va detine, insa a subliniat ca nu este de acord cu imnul PDL.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. dilau

    mai crinule, hai sa-ti dau dreptate macar odata-n viata – noul partid poate ajunge la 40% – si ce folos?.candidatul propus de voi o sa mai ia un 3% din partea “ungurului roman”, indiferent care e pozitia udmr-ului si tot nu ajunge.ar mai fi nevoie de un 8%, adica de votul meu de basist in blugi.nu-l considera “din oficiu” ca s-ar putea sa ma tupilez din nou.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1