Antonescu: Daca se schimba Guvernul, alegerile anticipate ar fi corecte

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminica, la ProTV, ca, daca nu va mai fi Guvernul actual, atunci premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze, iar cea mai corecta cale ar fi organizarea de alegeri anticipate, insa a admis ca un astfel de demers ar fi foarte greu de realizat din cauza contextului international complicat, scrie Agerpres.

“Daca Guvernul nostru nu mai merge inainte – si nu mai merge – pentru ca domnul Ponta nu vrea sa fie domnul Iohannis ministru, acolo unde vrem noi, nu unde vrea domnia sa, atunci domnul Ponta ar trebui sa demisioneze şi dupa aceea, cu cel mai mare partid in spate, cu aceasta posibila majoritate de care vorbim, sa solicite un nou mandat ca sa nu vorbim de alegeri anticipate care ar fi cele mai corecte, dar care poate ca nu sunt de recomandat intr-un context destul de complicat international”, a spus Crin Antonescu, in emisiunea ”Dupa 20 de ani”.

El considera ca alegerile anticipate nu vor fi, cel mai probabil, agreate de niciun partid si nici nu ar putea fi organizate concomitent cu europarlamentarele pentru ca regulile europene nu permit un astfel de demers.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. PLATITOR de TAXE

    Cel mai bine, democratic alegeri anticipate , sa se aplice punctul 8 de la Timisoara, (s… exp.CRISTEA PANFIL,puscariasi, detinatori de functii in PCR …..alti rai facatori. UTC, comunisti nepatrioti)sa nu candideze sa fie certetati, anchetati si dati pe mina JUSTITIEI, dupa fapta si rasplata , sa curatam societatea de toate leprele care au facut mult rau ROMANIEI,atit inainte de 90 cit si dupa90, oamenii sa iasa la vot sa se informeze din 2 ,3 surse dupa care sa voteze in cunostinta de cauza . SA se aplice Legea 18, sa ia exemplul UCRAINEI, cei ce s-au imbogatit peste noapte sa fie trasi la raspundere atit materiala , morala, spirituala( s… CRISTEA care s-a ocupat de culte, pasapoarte …..cotizatii, donatii) Asa oameni asa societate. TREZITI-.VA ROMANI pina nu e prea tirziu. Au trecut 24 de ani , societatea civila NU a luat nici o masura in acest scop , sa aducem pe cei 4 milioane de romani acasa ca sa munceasca , produca pentru ROMANIA CEA BOGATA, dar cu multi tradatori , divortionisti , inbogatiti in acesti ani TULBURI, care au saracit ROMANIA si nimeni NU ia nici o masura in acest sens. Pina cind? PS , avem nevoie de UNITATE mai mult ca orisicind, VOTIND OMUL NU PARTIDUL. MARE ATENTIE

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1