Antonescu: “Domnul Ponta se dovedeste crescut la scoala traditionalei lacomii pesediste”

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, joi seara, la Ploiesti, ca presedintele PSD, Victor Ponta, se dovedeste a fi crescut la scoala ‘traditionalei lacomii pesediste’, scrie Agerpres.

‘Domnul Ponta, de la care speram sa fie reformatorul si ponderatorul traditionalei lacomii pesediste, se dovedeste crescut la scoala acestei lacomii nesfarsite’, a afirmat Antonescu in fata celor prezenti la lucrarile Delegatiei Permanente a PNL Prahova.

Ulterior, liderul liberalilor a spus, intr-o conferinta de presa, ca si-a dat seama de ‘lacomia’ premierului ‘foarte repede’, dupa intrarea la guvernare.

Intrebat de ce nu a denuntat chiar in timpul guvernarii aceasta lacomie, Antonescu a explicat ca ‘nu se fac asemenea lucruri’, dar si ca a tras ”niste semnale de alarma”.

”Pentru ca nu se fac asemenea lucruri, pentru ca atata vreme cat tii o constructie politica nu te duci la televizor sa povestesti tot ce nu-ti convine in constructia respectiva. Eu am tras niste semnale de alarma, am avut niste discutii, dar nu era normal si nu e normal”, a spus Crin Antonescu.

De asemenea, el a subliniat ca PNL nu a facut concesii ‘de dragul guvernarii’.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1