Antonescu: Este limpede ca PSD nu are de gand sa-si tina cuvantul in privinta sustinerii candidaturii la prezidentiale

Presedintele PNL, Crin Antonescu, spune ca ”de un an de zile este limpede ca PSD nu mai are de gand sa-si tina cuvantul”, sa sustina candidatura sa la alegerile prezidentiale, transmite Agerpres.

“Eu cred ca pentru toti observatorii vietii politice, ba chiar si pentru multi dintre oamenii obisnuiti care nu fac asa o pasiune pentru viata politica, de un an de zile este limpede ca PSD nu are de gand sa-si tina cuvantul. De un an de zile – nu o luna sau doua – PSD, postul sau oficial de televiziune, diversi oficiali foarte importanti din jurul dlui Ponta au tot strigat ca este un partid prea mare (n.r. mare) ca sa poate sa lase presedintia altora, ca Antonescu este rau. Nu pot fi banuit de atata naivitate”, a spus Antonescu, vineri, la Antena 3, intrebat daca mai este sigur de sprijinul social-democratilor la alegerile prezidentiale.

El a subliniat ca liberalii vor ramane in Uniune, chiar daca PSD nu il va sustine la alegerile prezidentiale.

”Nu am stat si nu stau intr-un fel de dependenta de capacitatea PSD de a-si tine cuvantul. Asta e problema lor. Eu sunt pregatit pentru orice.(…) Daca guvernul isi urmareste programul de guvernare, in Parlament urmarim prin legislatie programul de guvernare, sigur ca ramanem (la guvernare – n.r.) Si o sa vina si sorocul prezidentialelor, si PSD o sa aiba atunci o sedinta, si o sa vina atunci Daniel Constantin si o sa spuna ca e prea mare si nu mai poate suporta alt candidat. Foarte bine, o sa candidam fiecare cum o sa candidam”, a mai spus Antonescu.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1