Antonescu ii cere presedintelui ‘un pact minimal’ si o atitudine cuviincioasa in 2014

Liderul PNL, Crin Antonescu, i-a cerut presedintelui Traian Basescu sa se comporte cu mai multa demnitate in ultimul an de mandat si sa faca un “pact minimal” prin care actorii politici sa se angajeze ca nu mai fac “afirmatii daunatoare” pentru Romania, scrie Agerpres.

“Cred ca nu e mult insa daca-i cer presedintelui sa se comporte macar in aceasta ultima parte, in acest ultim an al mandatului sau cu mai multa demnitate. Nici eu, cum spunea domnia sa, nu am niciun motiv sa ma las intimidat de campanii de presa, de presiuni si jocuri politice.

Si eu am linia mea de consecventa si intransigenta; am gresit si eu in repetate randuri in materie de limbaj, in materie de atitudine in dialogul politic din Romania. Hai sa facem macar in acest 2014, care se anunta greu, incarcat, tensionat, sa facem un pact minimal, sa nu mai spuna nici presedintele si nici altii — dar nu-mi aduc aminte sa o fi facut nici eu, nici primul ministru — sa nu mai spunem grozavii, minciuni si lucruri profund daunatoare in fata poporului roman si despre poporul roman si despre tara asta, si doi, daca se poate, sa avem o atitudine cuviincioasa”, a spus presedintele PNL, marti, intr-o conferinta de presa.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1