Antonescu: Nu am motive sa demisionez din functia de presedinte al Senatului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi ca atata vreme cat nu se pune in mod oficial problema functiei de presedinte al Senatului, nu isi va prezenta demisia, considerand ca nu a incalcat atributiile celei de-a doua functii in stat si nici Regulamentul Senatului, informeaza Agerpres.

Antonescu a precizat insa ca nu se “cramponeaza” de aceasta functie, adaugand ca nu va reactiona, daca se va dori inlaturarea sa de la conducerea Camerei superioare a Parlamentului, asa cum a facut-o social-democratul Mircea Geoana.

“Eu nu am niciun motiv sa demisionez si nu am niciun motiv sa ma cramponez, sa fac pe aici niste spectacole de genul celor ale domnului Geoana. In momentul in care o formatiune, un grup parlamentar, cineva va pune oficial aceasta problema, voi comunica atunci decizia mea. Deci nu ma cramponez, dar nu am niciun motiv sa demisionez, pentru ca nu am incalcat cu nimic nici conditia de presedinte al Senatului, nici regulamentul, nici altceva”, a afirmat Antonescu, la Palatul Parlamentului.

El si-a aratat surprinderea cu privire la vehicularea numelui fostului sau coleg de partid Calin Popescu-Tariceanu drept candidat pentru sefia Senatului.

“Si la aceasta functie (este sustinut Calin Popescu Tariceanu – n.r.)?”, a spus liberalul.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1