Antonescu: Propunerile pe care le voi face la Delegatie vor pune capat acestui tip de ipocrizie a premierului

PNL

 Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti ca la Delegatia Permanenta va face propuneri clare care sa puna capat “tipului de ipocrizie” din partea premierului Victor Ponta si a “asociatilor”, aratand ca, in situatia in care se va decide denuntarea protocolului USL, acest lucru se va produce la tribunal, transmite Agerpres.

“Le voi face acolo (n.r. – propunerile la Delegatia Permanenta), dar va pot spune de pe acum ca sunt propuneri clare, care sa puna capat acestei amanari sine die si, pana la urma, acestui tip de ipocrizie pe care noi din partea primului ministru si din partea asociatilor nostri de pana acum l-am avut. Nu putem sa mai ramanem in aceasta situatie, care devine penibila si de altfel nu este buna nici pentru tara, trebuie sa luam niste optiuni, vom lua niste decizii foarte clare si sper ca incepand de maine toata lumea sa se comporte cat se poate de responsabil pentru ca sa mergem inainte intr-o formula sau alta in termenii cei mai normali”, a spus Antonescu.

El a precizat ca, in situatia in care se va decide denuntarea protocolului USL, documentul va ajunge la tribunal.

In contextul votului parlamentarilor PNL impotriva unor proiecte ale PSD, el a refuzat sa precizeze cum vor decurge lucrurile pe viitor.

“Eu stiu cum vor decurge lucrurile, dar nu va pot spune acum, deoarece ele vor decurge intr-un fel sau altul in functie de decizia pe care Delegatia Permanenta o va lua diseara. Mult a fost, putin a ramas. Aveti putina rabdare, in foarte scurt timp, in cateva ore, vom sti foarte clar de maine cine este la Putere, cine este in Opozitie, ce face cine este in Opozitie sau cine este la Putere”, a afirmat Antonescu.

Liderul liberalilor transmite ca PNL va pune capat “tergiversarilor” premierului Ponta.

“Mesajul meu este ca, din punctul de vedere al PNL, nu trebuia sa existe nici macar trei zile de nesiguranta si neclaritate. Au trecut peste doua saptamani, au dat impresia unei crize, pana la urma premierul a evitat sa spuna limpede, sa asume limpede pozitia pe care totusi a luat-o si decizia pe care a luat-o.

Noi o constatam astazi, nu doreste sa mai respecte regulile convietuirii in aceasta coalitie, nu permite PNL sa-si faca propriile propuneri. Acest lucru este inacceptabil si atunci o terminam si in momentul cand o terminam vedem pe ce o continuam si nu avem nici nesiguranta, nici instabilitate, nici semnale care sa poata fi interpretate in exterior in felul acesta. Oamenilor preocupati de asta le transmit ca noi, liberalii, vom pune capat prelungitelor tergiversari ale dl Ponta, ca va fi foarte clara situatia si ca din punctul nostru de vedere toate aceste doua saptamani au fost pierdute degeaba”, a spus Antonescu.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1