Antonescu: Romania va avea un guvern USL cu Iohannis vicepremier ori nu va mai avea un guvern USL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, sustine ca marti fie “Romania va avea un guvern USL cu Klaus Iohannis vicepremier si ministru de Interne, fie nu va mai avea un guvern USL, ci va avea ce va carpi domnul Ponta”, scrie Agerpres.

Antonescu a declarat sambata, la Palatul Parlamentului, ca un dialog cu premierul este necesar pana in ultimul moment, mentionand ca a incercat sa ia legatura cu Ponta, dar nu a reusit.

“Din punctul meu de vedere, oricand ii stau la dispozitie domnului Ponta si, in plus, l-am si sunat pentru a vedea daca domnia sa crede ca e cazul sa mai vorbim. Eu cred ca este cazul pana in ultimul moment, avand in vedere ca luni nu voi fi in tara”, a spus Antonescu.

Liderul liberal s-a referit si la o “campanie mincinoasa” care s-ar desfasura in media impotriva sa si a lui Iohannis. “Ieri am vazut lucruri spectaculoase la televiziuni. (…) E o campanie profund mincinoasa si impotriva mea si impotriva lui Klaus Iohannis, care ne arata clar care e problema. Problema e una simpla: nu doresc sa accepte venirea lui Klaus Iohannis in Guvern”, a afirmat Antonescu.

In opinia sa, premierul “nu accepta in ruptul capului” cooptarea lui Klaus Iohannis in Cabinetul sau.

“Sunt minciuni in val, o campanie grosiera, o campanie de cea mai joasa speta, care ne arata raspunsul la intrebarea ‘de ce moare USL-ul, de ce nu vom avea un guvern USL?’ Pentru ca domnul Ponta si diversii sai acoliti nu accepta in ruptul capului ca un om care e vicepresedinte PNL, care este apreciat de o mare parte dintre romani sa vina la Guvern”, a declarat presedintele PNL.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1