Antonescu: Tariceanu nu este inscris legal in PNL

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seara ca senatorul Calin Popescu-Tariceanu nu este reinscris legal in partid, punctand ca la Satu Mare s-a procedat ilegal, scrie Agerpres.

“Nu este inscris legal, statutar, pentru ca o prevedere extrem de explicita a statutului spune ca un cetatean se poate inscrie in PNL — si ii asteptam pe toti cetatenii, chiar multi s-au inscris in ultimele zile — la organizatia din localitatea pe raza careia domiciliaza sau in care are serviciul. Nu este cazul, dl Tariceanu nu domiciliaza acolo.

Si acolo s-a procedat ilegal. Grupuri de oameni apropiati lui Ovidiu Silaghi dupa 20 de ani de conducere de catre Ovidiu Silaghi a acestei organizatii, o majoritate dintre acestia s-au strans, dansii sustin un candidat PSD, Silaghi fiind candidat PSD. Singurul lucru care conteaza nu este nici ca dl Tariceanu face atatea piruete de i se vad desuurile rosii si subtiri, conteaza ca in Satu Mare alegatorii liberali, o mana de primari sunt in acest moment trisati pe fata “, a spus Antonescu, la Realitatea Tv.

El i-a rugat pe liberalii din Satu Mare sa aiba rabdare, aratand ca dupa europarlamentare va fi pusa o conducere statutara la aceasta organizatie care sa raspunda “cuplului Silaghi-Stef”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1