Antonescu: Victor Ponta este la mana lui Basescu

home camp2
home camp2
home camp2

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, intr-o emisiune televizata, ca premierul Victor Ponta, prin propunerile avansate pentru sefia DNA si pentru functia de procuror general al Romaniei, ca este “la mana lui Traian Basescu”.

“Domnul Ponta dupa ce a pus intre paranteze si s-a martirizat chiar, a mers mai departe si a intrat cumva intr-o demonstratie de forta – vreau sa demonstrez ca eu, nu mai conteaza nici aliatii, nici alegatorii, eu rezolv problema asta. Premierul s-a cramponat de numirile pe care deja le-a facut, pe care spusese ca nu le face. (…) Ce e mai grav e ca domnul Ponta nu castiga nimic, chiar in termenii acestia de forta decat daca vrea Traian Basescu. Victor Ponta este in acest moment la mana lui Traian Basescu. Imaginati-va ca daca Traian Basescu nu da curs acestor propuneri, Victor Ponta va fi intr-o situatia delicata rau. Imaginati-va ca daca totusi castiga, o va face numai si numai sub pulpana si cu autoritatea domnului Ponta”, a spus liderul liberal la Realitatea tv.

Crin Antonescu a tinut sa intareasca ideea potrivit careia propunerile amintite nu sunt sustinute de USL in intregul sau, afirmand totodata ca se asteapta ca presedintele Traian Basescu va incerca sa “indulceasca” pozitia pe care Comisia Europeana ar putea sa o aiba legat de sefia celor doua institutii.

Totodata, Antonescu a reiterat faptul ca daca partidul pe care il conduce va numi, pana la urma, ministrul Justitiei, propunerile premierul Victor Ponta vor fi “retrase imediat”.

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *