Antonescu: Victor Ponta este omul sistemului

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a afirmat, luni seara, ca premierul Victor Ponta este ‘omul sistemului’, explicand ca pentru acesta nu conteaza votul cetatenilor, ci ‘decizia unor retele semioculte de putere’, informeaza Agerpres.

‘Da, domnul Ponta e omul sistemului. (…) Cand spun om al sistemului, inteleg un om care are mentalitate conform careia nu conteaza votul oamenilor, conteaza decizia unor retelele semioculte de putere si mentalitatea conform careia de cate ori se intampla ceva care nu ne e favorabil inseamna ca e o conspiratie pe care ‘ai nostri’ nu o controleaza’, a spus Crin Antonescu la Realitatea TV.

Fostul lider al liberalilor a sustinut ca premierul este singurul om care mai depinde din punct de vedere politic de presedintele Traian Basescu.

‘Domnul Traian Basescu si-a incheiat cariera politica inainte de a-si incheia mandatul. La ora actuala, un lucru foarte interesant, care intr-un fel il tine in scena pe Traian Basescu si il va tine pana in decembrie, este ca mai exista un singur om care depinde politic de Traian Basescu. (…) Un singur om mai depinde de Traian Basescu in tara asta: Victor Ponta si, desigur, Bogdan Teodorescu, pentru ca daca domnul Basescu pleaca maine, Ponta e pierdut, Teodorescu e demis’, a explicat Antonescu.

In context, el a aratat ca cea mai importanta tema a lui Klaus Iohannis va fi, in eventualitatea in care va candida la prezidentiale, sa impiedice campania in care este prezentat drept ‘un om tras de sfori de Traian Basescu’.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. zoltan

    Nemernicul de Ponta este cancerul sistemului car,din pacate se extinde din ce in ce mai mult o-data cu instalarea lui in fruntea guvernului.Cat de curand ar trebui extirpat impreuna cu PSD si aliatii.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1