Antonescu: Vom analiza activitatea tuturor ministrilor, nu e exclus sa se procedeze si la remanieri

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Activitatea ministrilor liberali va fi analizata in cadrul Delegatiei Permanente a PNL care va avea loc in perioada urmatoare, existand posibilitatea ca, in unele cazuri, “sa se procedeze si la remanieri”, a declarat miercuri presedintele partidului Crin Antonescu, la Palatul Parlamentului, scrie Agerpres.

Referitor la motivele care l-au determinat sa nu ii solicite, in calitate de presedinte al PNL, ministrului Radu Stroe sa isi prezinte demisia, Antonescu a precizat ca nu isi doreste sa se substituie partidului.

“Pentru ca nu are rost sa prejudec eu o decizie a partidului, pentru ca ne despart cateva zile, o saptamana de acest moment de bilant si pentru ca nu doresc, nu mi-am dorit niciodata sa ma substitui eu partidului. (…) Luam in discutie (in Delegatia Permanenta – n.r.) activitatea tuturor ministrilor. In aceasta evaluare nu e deloc exclus ca, in unele cazuri, sa se procedeze si la remanieri”, a spus Antonescu.

Intrebat daca si-ar fi prezentat demisia de onoare daca s-ar fi aflat in situatia ministrului Radu Stroe, Antonescu a replicat: “Asta este o istorie contrafactuala si nu raspund la intrebarea asta. Fiecare face ce considera de cuviinta. Persoanele, individual, oamenii politici isi iau deciziile lor, partidele, conform statutelor lor, iau propriile decizii”.

“Nu e vorba de reprosuri intre persoane. Este vorba de a identifica si de a corecta deficiente structurale, institutionale”, a subliniat Antonescu.

El a sustinut ca in cazul accidentului aviatic din judetul Cluj ar trebui “sa fie localizata responsabilitatea in zona de varf”, fiindca astfel de situatii demonstreaza vulnerabilitatea sistemului din Romania in caz de posibila catastrofa.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1