Antonescu: Vom obtine victoria

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a reafirmat duminica, la Gala Femeilor Liberale, ca partidul pe care il conduce va obtine victoria, dar la ea vor fi partasi doar cei care vor participa la batalie, scrie Agerpres.

“Sunt convins ca in zilele urmatoare, pana la aceasta data de batalie extrem de importanta care este 25 mai, va urma o batalie. (…) Vom obtine victoria si la aceasta victorie vor fi partasi doar cei si cele care vor fi partasi cu adevarat la batalie”, a subliniat Antonescu.

El a aratat ca PNL “traverseaza niste zile foarte bune”.

“Stiu sondajele in fiecare zi, stiu campaniile, stiu sursele, stiu cati ne vor binele, in ghilimele. (…) Spun ca sunt zile bune, ca e o perioada importanta si fertila pentru PNL (…) pentru ca in aceste zile (…) in care dam evident o lupta putem sa vedem unde si cate sunt caracterele, cat de puternici suntem cu adevarat, putem sa vedem ce face ca PNL sa traiasca si sa fie din ce in ce mai puternic. In momente grele iese la iveala puterea din fiecare, puterea de a crede, de a lupta, de a spera, de a fi solidar”, a spus liderul liberal.

Antonescu le-a transmis femeilor liberale ca au reprezentat PNL in Guvern intr-un mod admirabil.

“Acelea dintre dumneavoastra care ne-au reprezentat in Guvern, au facut-o admirabil, ne-am mandrit cu prestatia lor din punct de vedere profesional, din punct de vedere politic. Suntem intr-o perioada in care pregatim campania pentru europarlamentare si acolo, intr-o proportie coplesitoare, am fost pana acum reprezentati de doamne”, a afirmat Crin Antonescu.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

1 Comment

  1. dilau

    prietene ion beuca, -seful are intodeauna dreptate – deci n-are rost sa te mai intreb daca esti de acord cu el.in 2012 si acum ati fi avut-o pe “victoria” la picioare – lumea se saturase de portocalii, iar o noua experienta pesedista nu prea era interesanta- deci ar fi votat pnl.35-40%, parerea mea.beleaua a fost ca v-a mincat undeva si v-ati aliat cu comunistii, si asta doar pentru a latra la latrina 3.acum pnl-ul pe stil nou e pe la 15%, daca cumva scoateti 20% eu zic sa faceti mare chef mare.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2