Anularea recursului compensatoriu adoptata de Camera Deputatilor. Durus: „Infractorii trebuie sa stea dupa gratii, iar cetatenii sa fie in siguranta”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Dupa votul de ieri din comisia juridica, plenul Camerei Deputatilor a votat azi abrogarea recursului compensatoriu. In urma legii adoptate de majoritatea PSD-ALDE-UDMR, aproape 21.000 de detinuti au fost eliberati din inchisoare inainte de termen. Multi dintre acestia au avut condamnari pentru infractiuni cu violenta: viol, talharie, crime. Peste 500 din cei eliberati au recidivat, comitand infractiuni grave.

Uniunea Salvati Romania s-a opus legii inca de la adoptarea ei de catre guvernarea PSD-ALDE si a cerut s[ fie anulata. „S-a ajuns in sfarsit la un consens, iar proiectul de lege a trecut de vot. Recursul compensatoriu a avut efecte extrem de grave asupra carora am atras atentia constant. PSD a favorizat infractorul si a redus siguranta cetateanului.

Infractorii trebuie sa stea dupa gratii pana la ispasirea pedepsei sau pana la liberarea conditionata”, a declarat vicepresedintele Camerei Deputatilor, Vlad Emanuel Durus.

Biroul de presa, cabinet parlamentar deputat Vlad Emanuel Durus

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *