ANUNT: Consilieri baimareni, pierdut coloana vertebrala. Nu mai cautati. Nu ne trebuie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

O noua mostra a capacitatii deplorabile de a gestiona bunul mers al municipiului ne-a fost oferita de consilierii baimareni, in cadrul ultimei sedinte a Comisiei Buget – Finante. Marionete in adevaratul sens al cuvantului, mai multi alesi locali ne-au aratat inca o data, desi nu era cazul, ca sunt lipsiti de coloana vertebrala si tact, practicand o “prostitutie” subterana cauzata de incapacitatea lor de a lua decizii singuri, atunci cand adopta anumite hotarari.

La ultima sedinta a comisiei, au primit ordinea de zi, pe care erau trecute mai multe proiecte de hotarare, prin care se scoteau bani seriosi din visteria orasului. Intr-o prima faza, acestia nu au putut fi lamuriti cu privire la unele proiecte si au decis fie sa le amane, fie sa le dea aviz negativ.

Secretarul Municipiului, Lia Muresan, a anuntat ce se intampla la sedinta, iar sms-urile au inceput sa curga. Astfel, consilierii, rand pe rand, au disparut din sala, precum suricatele in vizuina, la aparitia unui pericol. La un moment dat, Florin Cret, presedintele comisiei, a anuntat vadit “afectat” ca trebuie sa suspende sedinta deoarece nu mai exista cvorum. A luat o mina grava si impunatoare, laudandu-se ca la urmatoarea intalnire ii va lega pe consilieri cu lant de piciorul de la masa. Pfff… cat pe aici sa il credem.

Ne-am prins imediat ca si el primise un sms si era dator sa execute ordinul. Iesita pe hol, Lia Muresan a revenit in sala, producand un scurt moment umoristic, spunandu-i lui Cret ca i-a strigat pe consilieri la toaleta pentru barbati, insa nu i-a raspuns nimeni. Normal. Trebuia sa incerce la etaj. Asa ca prima sedinta s-a anulat.

In tot acest timp, precum furnicile, in sir indian, „dezertorii” urcau treptele spre birourile aflate la caturile superioare. Cu siguranta, prin mintea lor de gamalie, se perindau o sumedenie de ganduri negre. Stiau ca au deranjat niste interese care ii depasesc, incercand sa fie si ei barbati adevarati cateva minute din viata lor. Si cam atat le-a fost, marionetele capituland in fata inevitabilului. Scuturati bine si apoi coafati frumos, au revenit in sala de sedinta, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Au aprobat tot, fara sa puna intrebari sau sa astepte raspunsuri… Mai putin Daniela Bazarea.

Ce oameni mici… Atat de mici… Niste gamalii…Rusinica!

Ana AVRAM si Ciprian DRAGOS

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *