Anunț crucial pentru românii din Marea Britanie! Ce-i așteaptă

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Preşedintele Iohannis s-a arătat preocupat de soarta românilor stabiliţi în Regatul Unit şi, din acest motiv doreşte un acord care să garanteze un parteneriat solid între cele două state.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că România îşi doreşte un acord între Uniunea Europeană şi Regatul Unit, punctând că acesta este important atât pentru românii care trăiesc în Regat, cât şi pentru firmele româneşti care fac afaceri cu această ţară.

Klaus Iohannis: Noi ne dorim un acord, este necesar, este calea cea mai bună pentru a garanta un parteneriat solid între Uniunea Europeană şi Regatul Unit pentru mulţi ani de acum încolo şi este foarte important şi pentru cetăţenii noştri care trăiesc în Regatul Unit, dar şi pentru firmele noastre care fac afaceri cu Regatul Unit, a declarat Iohannis la Bruxelles.

Tototdată preşedintele Iohannis a arătat că este îngrijorat cu privire la cetăţenii români care trăiesc în Marea Britanie, arătându-se preocupat de viitorul lor acolo.

Iohannis a arătat că negocierea acordului UE cu Regatul Unit nu a făcut progrese suficiente şi a subliniat necesitatea accelerării negocierilor

Chiar acum am finalizat aprobarea concluziilor pe Brexit şi aici lucrurile sunt încă destul de complicate. După părerea noastră, negocierea acordului cu Regatul Unit nu a făcut progrese suficiente, este nevoie de accelerarea negocierilor şi este evident că noi, Uniunea, continuăm pe calea începută, rămânem uniţi, ştim ce dorim, dar, în acelaşi timp, ştim şi că noi ne dorim un acord cu Regatul Unit. Echipa de negociere a primit încurajări din partea noastră să continue, mai sunt puţine săptămâni până la finalul anului, când aceste negocieri trebuie să fie finalizate, a mai spus preşedintele  Iohannis.

evz.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2