Anunt de finalizare a proiectului cu titlul: “IMBUNATATIREA COMPETITIVITATII SI DEZVOLTARE DURABILA LA SC CECONII SRL”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

IMBUNATATIREA COMPETITIVITATII ȘI DEZVOLTARE DURABILA LA SC CECONII SRL

SC CECONII SRL, cu sediul in: Sat Recea, Comuna Recea, nr. 30, jud. Maramures, a derulat, incepand cu data de 11.04.2018 la adresa: Municipiul Baia Mare, str. Europa, nr. 83, jud. Maramures, proiectul IMBUNATATIREA COMPETITIVITATII SI DEZVOLTARE DURABILA LA SC CECONII SRL, cod SMIS 110359, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, in baza contractului de finanţare incheiat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, desemnat ca Autoritate de Management pentru Programul Operational Regional 2014-2020, prin Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, in calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totala a proiectului a fost de 7.400.490,93 lei, din care asistenţa financiara nerambursabila a fost de 4.403.395,28 lei, respectiv valoarea eligibila nerambursabila a contributiei europene (FEDR) de 3.742.885,99 lei, reprezentand 60,19 % din valoarea totala eligibila aprobata si valoarea eligibila nerambursabila din Bugetul de stat de 660.509,29 lei, reprezentand 10,62 % din valoarea totala eligibila aprobata.

Obiectivul proiectului a fost imbunatatirea competitivitatii, diversificarea produselor societatii si dezvoltare durabila prin achizitia de echipamente si software noi, de ultima generatie, cu ajutorul carora se inoveaza/imbunatateste procesul de productie si se realizeaza produse noi, reducerea consumului de energie prin utilizarea surselor regenerabile de energie si cresterea gradului de reutilizare al deseurilor generate.

Prin prezentul proiect s-a realizat o dezvoltare tehnologica care va duce la cresterea indicatorilor de performanta, a productivitatii si competitivitatii societatii, pe termen mediu si lung, deasemenea a crescut numarul locurilor de munca cu 3 noi locuri de munca.

Impactul proiectului la nivel local a constat in :

– crearea de noi locuri de munca pentru inca 3 persoane

– cresterea contributiei firmei la bugetul local (taxe si impozite)

– promovarea principiilor privind egalitatea de gen, nediscriminarea, accesibilitatea persoanelor cu dizabilitati, promovarea drepturilor persoanelor din categorii defavorizate, utilizarea eficienta a resurselor.

SC CECONII SRL

Nume persoana contact: Ioan-Marin Graur
Funcţie: Administrator
Tel.
0733674908, e-mail: bmceconii@gmail.com

 

Investim in viitorul tau! Proiect cofinantat din Fondul European
de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Regional 2014-2020

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *