Anunt de la ANM. Ce se intampla cu vremea in urmatoarele doua saptamani in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vremea se va incalzi pe parcursul urmatoarelor doua saptamani, dupa o perioada in care valorile termice scazusera semnificativ la nivelul intregii tari, se arata in prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), publicata luni si valabila pentru perioada 7 – 20 octombrie 2019, informeaza AGERPRES.

Astfel, incepand cu data de 9 octombrie, temperaturile maxime vor atinge si 25 de grade Celsius, minimele vor ajunge pana la 8-9 grade, insa conditiile de aparitie a ploilor vor ramane destul de ridicate aproape pe tot parcusul intervalului de prognoza.

In zona Maramuresului, vor fi doua zile cu vreme deosebit de rece pentru aceasta perioada din an (7 si 8 octombrie), cand media temperaturilor maxime va fi de 11 grade, in urmatoarele zile vremea se va incalzi treptat, astfel incat pe 14 octombrie aceasta medie se va situa in jurul valorii de 21 de grade Celsius, mai ridicata decat norma climatologica specifica acestei date. Desi vremea se va racori usor in ultimele zile de prognoza, temperaturile maxime se vor mentine, in medie, in jurul a 19 grade Celsius.

Temperaturile minime vor fi scazute in intervalul 7-9 octombrie, cand media lor va fi de 0 – 2 grade. Pana la sfarsitul celor doua saptamani, media temperaturilor minime va fi in crestere, fiind cuprinsa intre 5 si 8 grade. Se vor semnala precipitatii slabe, mai ales ploi, cu probabilitatea mai ridicata de aparitie in prima zi, in intervalul 10-12 octombrie si in unele zile din a doua saptamana.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole