ANUNT IMPORTANT – Intrerupere furnizare apa in municipiul Sighetu Marmatiei, localitatile Tisa si Craciunesti

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

S.C.VITAL S.A. – Agentia Sighetu Marmatiei anunta ca pentru remedierea unei avarii la conducta de distributie a apei de pe strada Doboies, se va intrerupe furnizarea apei in noaptea de miercuri 5 aprilie spre joi 6 aprilie intre orele 22.00 -06.00, pentru consumatorii din Sighetu Marmatiei si localitatile Tisa si Craciunesti.

Lucrarile sunt executate de S.C. IMI S.A., Baia Mare in baza contractului de lucrari MM-CL-15 “Reabilitarea si modernizarea sistemelor de alimentare cu apa si canalizare menajera in localitatile Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Baia Sprie, Tautii Magheraus, Targu Lapus, Seini si Viseu de Sus.

Din pacate, orice proiect de investitie in infrastructura de asemenea dimensiuni, creeaza inconveniente pe termen scurt in viata de zi cu zi a comunitatii.

Pe aceasta cale ne cerem scuze pentru neplacerile create si va asiguram ca vom depune toate eforturile pentru ca durata si impactul lor asupra dumneavoastra sa fie minime.

Pentru informatii suplimentare sau alte sesizari, utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C. VITAL S.A. tel: 0262 212550; 0262 215150, *1,*2.

S.C. VITAL

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *