ANUNT IMPORTANT: Se limiteaza programul de vizita in Spitalul Judetean Baia Mare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Incepand cu data de 30 ianuarie 2020 se limiteaza programul de vizita in Spitalul Judetean de Urgenta “Dr. Constantin Opris” in intervalul orar 15.00 – 18.00, anunta unitatea medicala.

Pe Sectia Hematologie, in intervalul 29.0.2020 – 29.02.2020, programul de vizita va fi in intervalul orar 15.00 – 17.00, durata vizitei fiind de maxim 15 minute, un singur vizitator/pacient.

“Pentru pacientii deplasabili, vizita se va realiza in holul de acces in Sectia Hematologie. La indicatia medicului-sef, in functie de patologie se poate restrictiona/interzice accesul la pacientii nedeplasabili.

Pe Sectia Pediatrie, programul de vizita va fi intre orele 15.00 – 16.00.
Pe Sectia Chirurgie Pediatrica, programul de vizita va fi intre orele 15.00 – 17.00.

Atat pe Sectia Pediatrie, cat si pe Sectia Chirurgie Pediatrica vor fi respectate urmatoarele restrictii:

– vizita se va desfasura in holul mare al sectiei, la lifturi, limitand contactul apartinatorilor doar cu mamele copiilor internati in sectie;
– respectarea masurilor de precautie in ceea ce priveste apartinatorii, prin utilizarea mastilor de unica folosinta s a solutiilor dezinfectante pentru maini;
– interzicerea accesului apartinatorilor in afara acestui interval orar. Toti vizitatorii vor respecta normele de igiena!”, mai precizeaza reprezentantii Spitalului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *