Anunt inedit in Rusia: „Ma ofer sa fac inchisoare in locul dumneavoastra”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

puscarieUn rus a publicat o oferta iesita din comun pe un site popular de mica publicitate. Intreprinzatorul s-a oferit sa „inlocuiasca” o persoana care urmeaza sa faca inchisoare, potrivit AFP care citeaza un ziar din Sankt Petersburg, informeaza AGERPRES.

Conditiile mentionate in anunt sunt simple: pedepse cu inchisoarea pana la cinci ani si fara „acte de violenta”. „Voi accepta pedepse de pana la cinci ani de inchisoare in locul dumneavoastra”, a scris barbatul din Rusia care s-a prezentat drept pensionar in anuntul publicat pe site-ul Avito.ru. „Imi voi asuma toate responsabilitatile si voi da toate declaratiile necesare. Va multumesc daca nu propuneti chestiuni care au legatura cu acte de violenta”, se mai arata in mesaj, conform Fontanka.ru.

Pentru „serviciile” sale, pensionarul a solicitat intre 2.500 si 3.000 de ruble pentru fiecare zi de detentie, echivalentul a circa 39-47 de euro.

Ziarul, care a publicat in cadrul articolului si o captura foto a anuntului, a adaugat ca acesta a fost indepartat de pe site-ul de mica publicitate la scurt timp dupa aparitia materialului de presa.

In Rusia sunt circa 640.000 de persoane aflate in detentie, raportat la o populatie de 143 de milioane de locuitori. Conditiile de incarcerare si coruptia din sistemul penitenciar sunt constant denuntate de organizatiile neguvernamentale si de aparatorii drepturilor omului, mai arata AFP.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2