Anunțul CJ Maramureș despre drumul de acces la parcul industrial din Baia Sprie

Reclame home 1
Reclame home 1

Consiliul Județean Maramureș vine cu un nou anunț legat de drumul de acces la parcul industrial din Baia Sprie. Practic, vorbim de o etapă procedurală necesară unui astfel de proiect.

”JUDEȚUL MARAMUREȘ prin IONEL OVIDIU BOGDAN în calitate de Președinte al CONSILIULUI JUDETEAN MARAMUREȘ, cu sediul în Municipiul Baia Mare, str. Gheorghe Șincai, nr. 46, județul Maramureș, titular al proiectului “Drum de acces Parc Industrial Baia Sprie”, propus a fi amplasat în orașul Baia Sprie, loc. Satu Nou de Sus, nr. cadastral 57582, județul Maramureș, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Maramureș, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul mai sus menționat.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Maramureș, cu sediul în localitatea Baia Mare, str. Iza , nr. 1A, jud. Maramureș, în zilele de luni – joi între orele 800-1630 și vineri între orele 800-1400 precum și la următoarea adresă de internet http://apmmm.ampm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Maramureș”, se arată în anunț.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole