Anunțul IPJ Maramureș legat de admiterea la instituțiile de învățământ ale MApN și Academia Națională de Informații

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş a declanşat activitatea de selecţie a candidaţilor pentru participarea la concursurile de admitere la instituțiile de învățământ din structura Ministerului Apărării Naționale și la Academia Națională de Informații ”Mihai Viteazul” care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.

Condiţiile legale de participare, etapele de recrutare şi selecţie şi alte informaţii utile se găsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, respectiv www.mm.politiaromana.ro./cariera/admitere.

Cererile de înscriere se descarcă de pe site-ul oficial al MAI sau de pe site-ul www.mm.politiaromana.ro./cariera/admitere, se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se depune la Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș.

Termenul limită de înscriere este 16 iunie, inclusiv.

Depunerea dosarelor de candidat se realizează până la data de 22.06.2020, inclusiv, în zilele lucrătoare între orele 0800 – 1000 și 1200 – 1400 la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, din municipiul Baia Mare, str. 22 Decembrie, nr. 37 – Serviciul Resurse Umane, telefon 0262-207.711, de unde pot fi obţinute şi alte relaţii suplimentare.

Detalii despre numărul de locuri aprobate în anul şcolar/universitar 2020-2021 la instituţiile de învăţământ superior ale M.Ap.N. şi Academia Națională de Informații ”Mihai Viteazul” București şi unităţile de învăţământ postliceal ale M.Ap.N., găsiți în următorul document.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *