Aparatura si instrumentar chirurgical de 80.000 de lei, donate la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Asociatia Prietenii Spitalului ”Dr. Constantin Opris” a donat Spitalului Judetean de Urgenta din Baia Mare, in cadrul proiectului de infiintare a Compartimentului de Chirurgie Cardio – Vasculara, instrumentar chirurgical si aparatura medicala in valoare de 80.000 de lei, se arata intr-un comunicat de presa.

Aparatura a fost predata de catre reprezentantul asociatiei astazi, 17 aprilie 2019, in prezenta managerului interimar dr. Pop Vasile-Ioan, a medicului coordonator al Compartimentului de Chirurgie Cardio-Vasculara, dr. Hansa Tiberiu si a medicului sef al sectiei de Cardiologie, dr. Pop Calin.

Aceasta este a doua donatie facuta pentru infiintarea acestui departament si a fost posibila datorita sustinerii consistente a firmei SIFA INTERNATIONAL. Pana in prezent, doar pentru acest departament, asociatia, impreuna cu firma anterior mentionata, a donat aparatura medicala in valoare de 50.000 de euro.

”In total, de-a lungul existentei sale, asociatia a donat spitalului judetean opt aparate medicale in valoare de aproximativ 180.000 de euro. Multumim tuturor donatorilor, persoane fizice sau firme care sustin cauza noastra, mai precis dotarea spitalului judetean cu aparatura medicala noua si performanta, in beneficiul pacientilor maramureseni si nu numai. Puteti directiona in continuare, pana la 31 iulie, 2% din impozitul pe venit, prin formularul 230, catre asociatia noastra.

Aceste donatii vor fi folosite in beneficiul dumneavoastra si al tuturor maramuresenilor prin cresterea calitatii servicilor de sanatate din judetul nostru. Firmele pot directiona 20% din impozitul pe profit pentru imbunatatirea sistemului de sanatate din Maramures de care vor beneficia si angajatii lor. Toate acestea se pot face in contul nostru, Asociatia Prietenii Spitalului ”Dr. Constantin Opris” – RO09BRDE250SV48742102500 BRD Baia Mare. Doar realizand impreuna lucruri bune si folositoare pentru noi toti, putem arata ca suntem o comunitate puternica si sudata. Va multumim! Ajuta pentru a fi ajutat!”, transmite Calin Herteg, vicepresedintele Asociatiei Prietenii Spitalului ”Dr. Constantin Opris”.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2