Aparitie misterioasa intr-o fotografie postata de Cristian Niculescu Tagarlas – Ce spune avocatul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Aparitie misterioasa intr-o fotografie publicata de avocatul Cristian Niculescu Tagarlas pe Facebook.

In umbra formata de acesta apare un chip evident. Avocatul baimarean sustine ca „altcineva a observat dupa ce am pus fotografia pe Facebook”.

Totodata, acesta mai adauga ca doua persoane total diferite i-ar fi spus ca respectivul chip seamana cu al cunoscutului duhovnic Arsenie Boca.

In expeditia de acum aproape un an din Himalaya, Cristian Niculescu Tagarlas si Florian Salajeanu au avut parte de un alt semn, tocmai in Vinerea Mare, atunci cand pe unul dintre munti li s-a aratat semnul crucii.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

7 Comments

 1. Vasile

  Da. Clar, e Arsenie Boca. Desi, dupa unii poate fi fata lui Antonescu, care ii spune d-lui Tagarlas ca e cu ochii pe el. Dupa altii, ar putea fi chiar primarul, care il intreaba daca pune steagul cu 3M si pe varful ala. Dupa altii, printre care ma numar si eu, este doar o umbra. Numai ca voi fi catalogat drept necredincios. Cum adica, nu-l recunosc pe marele duhovnic Arsenie Boca?
  Pe de alta parte, ziarele locale argentiniene au titrat: „Aparitie misterioasa a unui avocat roman pe muntele Acongaua.”

  Reply
 2. Vasile

  Ei stirea asta este demna de „Olimpiada rasului” ; Orice umbra lasata de un catarator, este interpretata de „specialisti”. Iar cum acest gen de „specialisti” sunt profund marcati de diverse motivatii nastrusnice, (religioase, jurnalistice sau chiar politice , pentru a ramane in atentia alegatorului), ele trebuie impartasite pe data publicului larg. Cred ca a publica astfel de aberatii ce-si au loc mai degraba pe retelele de socializare sau in tabloide de gen Can Can, scade treptat din profesionalismul pe care incercati sa vi-l propuneti. Deci daca mai doriti cititori, lasati „caii verzi si umbrele de pe pereti” In orice caz sunt destul de sigur ca veti cenzura acest comentariu, pentru a va pastra „demnitatea jurnalistica” :))

  Reply
 3. rubini

  ma intreb , oare , la ce tot faceti reclama acestui r… , atit in plan personal cit si profesional ???!!

  Reply
  1. rubini

   ziarmm multumesc pentru postarea trunchiata a mesajului meu . Ultima propozitie care va critica n-ati mai postat-o. Data viitoare nu ma mai obosesc cu postarile , sunt lamurit de voi

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2