APEL 112 – Acțiune de salvare la Creasta Cocoșului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
În această după amiază a avut loc o acțiune de salvare a unui tânăr care s-a accidentat în zona Creasta Cocoșului și care nu și-a mai putut continua drumeția. Apelul venit prin 112 anunța Salvamont Maramureș despre un accident al unei persoane de sex masculin in zona Creasta Cocoșului.
„Băiatul aflat în drumeție a suferit un traumatism al membrului inferior, aflându-se în imposibilitatea de a mai umbla. Echipele SPJ Salvamont Maramureș aflate în teren s-au deplasat în zona menționată pentru a acorda primul ajutor si a transporta persoana accidentata la echipajul medical. Băiatul de 25 ani a fost recuperat și transportat cu targa UT2000 până la baza Crestei Cocoșului, unde a fost îmbarcat în mașina de intervenție a SPJ Salvamont Maramureș. Băiatul a suferit un traumatism al membrului inferior stâng la nivelul gleznei. Deplasarea accidentatului s-a făcut până la intrarea în Mina Șuior, unde echipajul SMURD a avut acces auto și unde accidentatul a fost preluat, fiind transportat la unitatea medicală de urgenţă din Baia Mare.
Mulțumiri colegului salvator montan Alberto Cristaudi, care, aflându-se in zonă, a anuntat accidentul și întrerupându-și drumeția a dat o mână de ajutor colegilor de la SPJ Salvamont Maramureș”, a anunțat Salvamont Maramureș.
FOTO Salvamont Maramureș
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2