APEL UMANITAR – Cu totii PUTEM sa il ajutam pe IONUT sa traiasca

Reclame home 1
Reclame home 1

De foarte multe ori, cei mai multi dintre noi nici nu ne dam seama cât de norocosi suntem ca ne bucuram de sanatate si ca suntem „normali”.

Din pacate, foarte multi copii nu au norocul de a fi „normali”, nascându-se fara nicio vina cu diverse malformatii sau boli. Este obligatia noastra morala sa ii ajutam pe cei mai putin norocosi ca noi sa se poata trata.

Daca statul nu ii ajuta pe copiii cu probleme de sanatate grave, noi ii putem ajuta! Din putinul nostru, Ionut poate sa urmeze tratamentul necesar pentru a supravietui.

Numele baietulului din imagini este Dobroschi Ionut Florin si are 6 ani. Din pacate, a fost diagnosticat imediat dupa nastere cu paralizie cerebrala-tetrapareza spastica, retard psihic si motor.

Ionut s-a nascut pe 15 iunie 2008 in coma profunda, iar medicii nu i-au dat nicio sansa de supravietuire. Cu tot cu pronosticul sumbru al medicilor, Ionut a luptat si a supravietuit. Din pacate, Ionut are nevoie de tratamente medicale costisitoare, pe care parintii nu si le pot permite, iar sistemul medical din România nu sustine financiar aceste tratamente.

Ionut poate fi tratat doar la centrul „Hiperbara” din Târgu Mures, singurul din tara care are aparatura necesara pentru a-i oxigena creierul. Parintii au cheltuit pentru tratamente sute de milioane de lei, iar acum nu mai au banii necesari pentru a continua sedintele de terapie la centrul din Târgu Mures.

O sedinta de terapie dureaza 15 zile si costa 7.500 lei (75 de milioane, in lei vechi).

Cei care pot dona o suma mai mica sau mai mare pentru Ionut, sunt rugati sa o contacteze pe mama lui Ionut la numarul de telefon 0769/594.120, sau sa vireze banii pe Numarul de card: 6764 6220 1145 8324 deschis la Raiffeisen Bank Sighet, pe numele Dobroschi Ileana.

Impreuna ii putem ajuta pe parintii lui Ionut sa ii ofere acestuia tratamentul necesar si DREPTUL LA VIATA!

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole