Apelul Alinei Gorghiu, copresedinte PNL, pentru baimareni: “Fiti alaturi de Cristian Niculescu Tagarlas pentru reforma din Primaria Baia Mare”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

alina gorghiu, cristian niculescu tagarlasTenacitatea si viziunea manageriala sunt doar doua dintre atuurile care il recomanda pe Cristian Niculescu Tagarlas pentru functia de primar al municipiului Baia Mare, mentioneaza copresedintele PNL, Alina Gorghiu.

Cristian Niculescu Tagarlas si Alina Gorghiu au avut o intrevedere la Bucuresti, unde s-a discutat despre importanta stabilirii unor obiective clare pentru Baia Mare.

„Stiu ca ceea ce Cristian are de oferit este un oras modern, un oras frumos construit, cu buna credinta si grija pentru viitor. Si mai stiu ca ceea ce el pune la bataie astazi este tenacitate si viziune manageriala, adica exact ceea ce poate face din Baia Mare un oras pentru oameni si o platforma coerenta pentru investitori, caci, desigur, cu totii avem nevoie de investitori”, garanteaza Alina Gorghiu.

Candidatul PNL la Primaria Baia Mare si-a stabilit ca obiectiv major sa transforme municipiul resedinta de judet intr-un oras modern, dezvoltat armonios, in deplina legalitate si in conditii de transparenta totala fata de cetateni.

„Fiti alaturi de Cristi, asa cum sunt eu, in lupta pentru modernizarea si pentru reformarea administrativa a Baii Mari. Pentru ca binele se face doar lucrand cu bine la fiecare pas. Ii urez mult succes lui Cristi si sa ne revedem cu bine dupa 5 iunie”, i-a indemnat Alina Gorghiu pe baimareni.

Cristian Niculescu Tagarlas le propune baimarenilor sa fie uniti pentru orasul lor si sa voteze in cunostinta de cauza, pentru o administratie eficienta, care sa isi desfasoare activitatea in deplina legalitate. Astfel, Baia Mare poate ajunge cel mai important oras din regiune, o adevarata Capitala a Nordului.

„Baia Mare are nevoie de sustinere pentru a ajunge acolo unde merita, printr-un management profesionist, transparent si masurabil, prin rezultate concrete pentru comunitate noastra. Fiti alaturi de mine si echipa liberala in cursa pentru o administratie curata, onesta si dedicata oamenilor. Avem un singur vot si o singura sansa. Doar impreuna avem puterea de a duce Baia Mare mai departe in drumul ei spre Capitala Nordului”, declara Cristian Niculescu Tagarlas.

Biroul de presa al PNL Baia Mare

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Farfuridi

    Traiesc un deja-vu…
    Parca am mai vazut in urma cu trei patru ani un candidat alaturi de o blonda care-l recomnda pe respectivul…
    Mi-e sila !

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2