APIA: Fermierii au depus 586.801 cereri unice de plata pentru 3,57 milioane hectare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Fermierii romani au depus 586.801 cereri unice de plata pentru o suprafata de 3,57 milioane hectare, in cadrul Campaniei aferente anului 2019, termenul limita de depunere fiind de 15 mai 2019, a anuntat, luni, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), informeaza AGERPRES.

Campania a demarat pe 1 martie, iar ultima zi de depunere va fi 15 mai 2019.

“Cei care nu se prezinta pana la acest termen nu vor beneficia de sprijinul financiar acordat de APIA”, sustin reprezentantii institutiei.

Fermierii sunt rugati sa se prezinte la data si ora la care sunt programati conform invitatiei primite pentru a se putea utiliza eficient timpul pe care APIA l-a rezervat pentru primirea Cererilor in Campania 2019.

Sprijinul financiar este finantat din Fondul European de Garantare Agricola (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR) si de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).

Suma totala alocata Romaniei din Fondul European de Garantare Agricola (FEGA) in 2019 se ridica la 1,94 miliarde de euro.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *