APIA: Fermierii pot depune Cererile Unice de Plata pana la data de 15 mai, in cadrul Campaniei 2018

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Termenul limita de depunere a Cererilor Unice de Plata, in cadrul Campaniei 2018, este data de 15 mai, inclusiv, conform Ordinului Ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) privind stabilirea modalitatii de coordonare a implementarii schemelor de plati directe si a Ajutoarelor Nationale Tranzitorii care se aplica in agricultura, precizeaza luni Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), informeaza AGERPRES.

Pana la acest moment au fost depuse, la Centrele judetene/locale APIA si al Municipiului Bucuresti, un numar de 715.077 Cereri Unice de Plata, pentru o suprafata de 5.141.135,62 hectare.

Fermierii pot depune o singura Cerere Unica de Plata, chiar daca detin suprafete de teren in localitati sau judete diferite. Pentru suprafate mai mari de 50 hectare de teren agricol cererile se depun la centrele judetene ale APIA, iar in cazul in care se care solicita o suprafata mai mica sau egala cu 50 hectare teren agricol cererile se depun la centrele locale.

APIA precizeaza ca fermierii trebuie sa se prezinte la data si ora la care sunt programati conform invitatiei primite pentru a putea utiliza eficient timpul rezervat pentru primirea Cererilor in Campania 2018.

Sprijinul financiar este finantat din Fondul European de Garantare Agricola (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR) si de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2