Aplicatie pentru smartphone care ‘traduce’ in engleza etichetele in japoneza de pe produsele din comert

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

fotografii cu telefonul mobilO aplicatie pentru smartphone cu ajutorul careia se scaneaza etichetele in limba japoneza de pe diferite produse si apoi utilizatorul primeste informatiile respective in engleza sau alte limbi straine este dezvoltata in prezent in Japonia in cadrul unui proiect condus de Ministerul Economiei, la care participa 55 de companii, atat din domeniul productiei de bunuri, cat si din sectorul comercial, transmite EFE luni.

Sistemul ar putea fi disponibil la sfarsitul anului viitor si se va adresa mai ales turistilor straini care vor sa se informeze in legatura cu un medicament, care sunt interesati de calitatile anumitor alimente pentru a se feri de factori alergeni, pentru ca tin un regim sau pentru ca respecta unele norme religioase, a relatat ziarul nipon Asahi.

Ministerul Economiei doreste ca sistemul sa fie functional in engleza, chineza si coreeana, tinand cont de faptul ca mare parte dintre turistii din Japonia provin din partea de est a Asiei.

Noul sistem se inspira din cel care exista deja in lantul de magazine 7-Eleven, cu program non-stop, amplasate in locurile cele mai frecventate de straini.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2