Apple a majorat productia telefoanelor iPhone 11 gratie cererii peste asteptari, sustine presa japoneza

Reclame home 1
Reclame home 1

Grupul american Apple Inc a cerut furnizorilor sa majoreze ritmul de productie pentru telefoanele iPhone 11, cu aproximativ opt milioane de unitati, echivalentul a aproximativ 10%, gratie cererii peste asteptari, informeaza un articol publicat vineri in cotidianul japonez Nikkei Asian Review, preluat de Reuters, informeaza AGERPRES.

„Anterior, Apple a adoptat o atitudine conservatoare cand a fost vorba de plasarea de comenzi” pentru noul iPhone, sustine Nikkei Asian Review citand o sursa din apropierea acestui dosar. „Dupa aceasta majorare, volumul productiei iPhone 11 va fi superior modelului de anul trecut”, se arata in cotidianul japonez.

Sursele citate de Nikkei au precizat ca majorarea cererii pentru telefoanele iPhone 11 este concentrata pe cel mai ieftin model al seriei precum si pe modelul iPhone 11 Pro, in conditiile in care Apple si-a revizuit in jos estimarile pentru cel mai scump model, iPhone 11 Pro Max, care se comercializeaza incepand de la un pret de 1.099 dolari (aproximativ 1.000 de euro).

Cu toate acestea, furnizorii Apple raman in continuare prudenti si se tem ca aceasta crestere de comenzi nu va dura. „Cererea este buna pentru moment. Insa trebuie sa fim atenti sa nu fim prea optimisti”, a declarat un director de companie care a dorit sa isi pastre anonimatul. „Sper ca in acest an varful de sezon va dura mai mult decat anul trecut”, a adaugat sursa.

Luna trecuta, Apple a dezvaluit trei noi modele de telefoane iPhone (iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max) cu preturi de pornire care incep de la 699 de dolari, fata de 749 dolari pentru modelul iPhone XR lansat in 2018.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole