Apple amana lansarea WatchOS 2

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Apple Watch OS 2-970-80Grupul informatic american Apple Inc nu va lansa miercuri WatchOS 2, o versiune imbunatatita a sistemului de operare destinat ceasurilor inteligente Apple Watch, asa cum era programat, dupa ce a descoperit o defectiune (bug), transmite Reuters citata de Agerpres.

Un purtator de cuvant de la Apple a precizat ca remedierea defectiunii a durat mai mult decat se preconiza.

‘Nu vom lansa WatchOS 2 astazi, ci in scurt timp’, a precizat purtatorul de cuvant.

Noua versiune a sistemului de operare permite utilizatorilor Apple Watch sa-si personalizeze ceasul si sa descarce mai usor aplicatii. Saptamana trecuta, Apple anunta ca versiunea WatchOS 2 va fi disponibila incepand din data de 16 septembrie.

Apple nu a oferit alte explicatii referitoare la natura exacta a defectiunii sau cu privire la viitoarea data a lansarii WatchOS2, insa a subliniat ca aceasta nu va afecta lansarea iOS 9, cel mai nou sistem de operare dedicat iPhone si iPad, care va avea loc miercuri.

La inceputul acestui an, Wall Street Journal a informat ca Apple a decis sa reduca numarul de ceasuri Apple Watch disponibile, dupa ce a descoperit un defect la un component furnizat de o companie chineza. De asemenea, Apple a avut probleme in acest an cu o defectiune care ar putea provoca probleme telefoanelor iPhone atunci cand utilizatorul primeste un mesaj cu un anumit sir de caractere text. In 2014, un bug la aplicatia HealthKit a impiedicat Apple sa o lanseze odata cu sistemul de operare iOS 8 pentru iPhone si iPad.

Potrivit firmei de cercetare IDC, Apple a livrat 3,6 milioane ceasuri Apple Watch in trimestrul al doilea, ceea ce plaseaza producatorul telefoanelor iPhone pe locul al doilea pe piata dispozitivelor inteligente portabile, dupa Fitbit Inc, care a vandut 4,4 milioane dispozitive inteligente portabile.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2