Apple cheama in service unele laptopuri Macbook Pro din cauza riscului de ”supraincalzire”

Apple cheama in service unele laptopuri MacBook Pro mai vechi din cauza riscurilor asociate cu bateriile acestora, relateaza vineri Press Association, informeaza AGERPRES.

Anuntul gigantului tehnologic vizeaza un numar limitat de dispozitive MacBook Pro cu ecran de 15′, de generatie mai veche, vandute in perioada septembrie 2015 – februarie 2017.

Apple a confirmat ca laptopurile chemate in service au in componenta lor o baterie care ”se poate supraincalzi si poate prezenta un risc pentru siguranta”.

Compania a solicitat persoanelor detinatoare ale dispozitivelor afectate sa nu le mai utilizeze precizand totodata ca restul modelelor MacBook Pro nu sunt afectate de aceasta problema.

”Pentru a confirma modelul detinut, alegeti ‘About This Mac’ (Despre acest Mac) din meniul Apple din coltul stanga sus al ecranului”, a indicat compania.

”In cazul in care detineti ‘MacBook Pro (Retina, 15′, Mid 2015)’ introduceti numarul de serie in pagina programului pentru a afla daca este eligibil pentru o inlocuire a bateriei”, a precizat Apple care a confirmat ca, in acest caz, operatiunea de inlocuire a bateriei este gratuita.

Linia Mac a Apple ramane o parte esentiala a afacerii companiei – potrivit celor mai recente rezultate financiare trimestriale, computerele Mac au adus venituri de 5,5 miliarde de dolari.

In luna aprilie, gigantul tehnologic a chemat in service unele tipuri de adaptoare pentru priza dupa ce s-a descoperit ca acestea se pot rupe si pot provoca socuri electrice la momentul atingerii, noteaza Press Association.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1