Apple va dezvalui noul iPhone in data de 10 septembrie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Grupul american Apple a invitat mass-media la un eveniment organizat pe data de 10 septembrie, la care cel mai probabil va fi dezvaluita o noua versiune a telefonului iPhone, transmite AFP, informeaza AGERPRES.

Urmand o traditie care dateaza de la lansarea primului iPhone, Apple nu a oferit informatii, precizand doar ca este vorba de un “eveniment special”, care va avea loc la sediul sau de la Cupertino (California) in data de 10 septembrie, la ora locala 10:00 (17:00 GMT).

In mod traditional, compania condusa de Tim Cook prezinta in fiecare an la mijlocul lunii septembrie un nou model de iPhone.

Conform articolelor aparute in media, noul iPhone 11 va pune un accent special pe camera foto si video. De asemenea, Apple ar urma sa prezinte la evenimentul din 10 septembrie si cea de-a patra versiune a ceasului inteligent Apple Watch, precum si mai multe informatii cu privire la viitorul sau serviciu de streaming TV, denumit Apple TV.

Lansarea unei noi generatii de telefoane iPhone vine intr-un moment in care grupul american pierde teren in raport cu rivalii pe segmentul smartphone. Potrivit firmei de cercetare de piata IHS Markit, in al doilea trimestru al acestui an, iPhone a pierdut o pozitie, cazand pe locul patru in raport cu vanzarile mondiale, cu 35,3 milioane de unitati vandute, fata de 36,2 milioane in cazul telefonului chinez Oppo.

In ultimele doua trimestre, vanzarile de telefoane iPhone au scazut, in schimb cele de accesorii precum castile wireless AirPods, ceasurile Apple Watch, dar si cele de servicii platite cum ar fi Apple Music au ajutat grupul american sa recupereze o parte din veniturile pierdute.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2