Apple Watch nu functioneaza daca ai tatuaje

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ceas appleDaca mama ta iti uraste tatuajele de pe mana, se pare ca nu este singura, pentru ca nici ceasul inteligent de la Apple nu prea le agreaza.

Tatuajele din zona incheieturilor afecteaza un senzor al Apple Watch, mai exact cel menit sa iti monitorizeze pulsul, sustin unii posesori de ceasuri inteligente, relateaza CNN Money citat de ziare.com.

Problema este cu atat mai grava cu cat Apple Watch foloseste aplicatia pentru puls ca sa isi dea seama daca il porti sau nu, asa ca, daca acest senzor nu functioneaza corect, nu mai poti utiliza Apple Pay, nu primesti notificari, nu poti primi apeluri si asa mai departe.

Asadar, daca ai tatuaje pe incheieturile mainilor nu prea mai poti face mare lucru cu ceasul inteligent de la Apple.

Unii posesori de Apple Watch s-au plans pe Reddit si Twitter despre problema tatuajelor, iar reprezentantii Apple au confirmat pe blogul companiei iMore ca aceasta dificultate exista intr-adevar.

Specialistii de la Apple au explicat cum impiedica tatuajele monitorizarea pulsului. Ceasul inteligent transmite niste semnale luminoase verzi, care ajung in sange si sunt reflecate inapoi catre aparat sub forma de infrarosii.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2