Aproape 10.000 de pachete cu tigari confiscate in Barsana

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

contrabanda tigariIn data de 17 iunie, politiştii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Maramureş,  pe timpul unei misiuni specifice desfaşurate in zona de competenta, au identificat pe raza localitatii Barsana trei persoane in timp ce incercau sa comercializeze o cantitate de tigari.

Politiştii de frontiera au procedat la interceptarea şi imobilizarea barbatilor, care au fost au fost duşi la sediul inspectoratului, in vederea continuarii cercetarilor.

„Persoanele implicate, Adrian V., de 28 ani, Liviu M., de 43 ani şi Ionut O., de 19 ani, au fost surprinse  in timp ce ofereau spre vanzare 20 de colete cu tigari de provenienta ucraineana, care se aflau depozitate intr-un autoturism.

In urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 9.980 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 88.000 lei, cantitate ce a fost ridicata in vederea confiscarii.

Cei trei barbati, domiciliati pe raza judetului Maramureş,  sunt cercetati de catre politiştii de frontiera pentru savarşirea infractiunii de contrabanda, iar la final urmeaza a se lua masurile legale ce se impun”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

Totodata, autoturismul folosit la activitatea infractionala a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2