Aproape 10.500 de politisti la datorie, la acest sfarsit de saptamana

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

politia-circulatieAproape 10.500 de politisti din structurile de ordine si siguranta publica, politie rutiera, politie transporturi, precum si din celelalte structuri ale Politiei Romane actioneaza in zilele de sambata si duminica pentru prevenirea faptelor antisociale, siguranta traficului rutier si depistarea celor care comit fapte antisociale, potrivit unui comunicat al IGPR transmis AGERPRES.

Sursa citata precizeaza ca sunt monitorizate in special traseele de deplasare dinspre Capitala si celelalte aglomerari urbane catre statiunile turistice si zonele de agrement din intreaga tara, autostrazile A1, A2 si A3 si sectoarele de drum spre punctele de trecere a frontierei catre Bulgaria.

„De asemenea, pe langa prezenta activa in trafic, politistii utilizeaza aparatele de inregistrarea vitezei de deplasare a autovehiculelor, acestea fiind amplasate in cascada. Politistii de la transporturi sunt prezenti pe trenurile de calatori pentru a asigura o calatorie in siguranta pentru cei care aleg sa se deplaseze cu acest mijloc de transport.

De asemenea, pentru prevenirea faptelor antisociale acestia asigura patrularea in statiile si triajele de cale ferata. Politistii sunt prezenti in toata tara pentru prevenirea faptelor antisociale, mentinerea linistii publice si pentru a-i descuraja si sanctiona pe cei care incalca regulile de conduita sociala”, se arata in comunicat.

Din totalul efectivelor angrenate in misiunile din acest sfarsit de saptamana, peste 8.000 sunt de la structurile de ordine publica, aproape 1.600 de la politia rutiera si circa 700 de la politia transporturi, mai precizeaza IGPR.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2