Aproape 240 de cauze pentru Serviciul Juridic al Primăriei Baia Mare, anul trecut. Câte au fost câștigate și câte pierdute

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Pe parcursul anului 2021, consilierii juridici din cadrul Serviciului Juridic al Primăriei Baia Mare au instrumentat un volum diversificat de cauze, respectiv 238 de cauze.

Dintre cele 238 de cauze gestionate de către consilierii juridici, un număr de 81 de cauze au fost finalizate definitiv, iar dintre acestea 65 de cauze au fost câștigate și 17 cauze pierdute.

”Cauzele instrumentate de către consilierii juridici din cadrul Serviciului Juridic au avut ca obiect: acțiune în constatare, accesiune, acțiune în răspundere delictuală, acțiune în regres, acțiune posesorie, constatarea nulității actelor administrative, contencios fiscal, contestații la executare, fond funciar, Lege 10/2001, obligații de a face, plângeri la contravenții, prestație tabular, pretenții S.L.I.M., rectificare CF, revendicare imobiliară, reziliere contract, servitute, grănițuire, acțiuni în contestarea exproprierii.

În anul 2021, în cadrul Serviciului Juridic au fost gestionate 972 documente, din care 834 documente înregistrate electronic din exterior și 138 documente înregistrate intern, reprezentând citații, sențințe, plângeri prealabile, solicitare pretenții, solicitări informații, răspunsuri adrese, soluționare cereri, memorii, întocmire proiecte de hotarâre, rapoarte de fundamentare a proiectelor de hotărâri etc”, se arată într-un raport al municipalității băimărene.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2