Aproape 3.000 de pachete cu tigari de contrabanda confiscate in Barsana

Miercuri seara, in jurul orei 22.20, un echipaj din cadrul Sectiei 5 Ocna Sugatag, care efectua activitati de supraveghere si control a traficului rutier pe D.J. 186, pe raza comunei Barsana, a efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea unui autoturism care circula dinspre Stramtura catre Nanesti.

Intrucat la vederea echipajului de politie conducatorul autoturismului a virat brusc la stanga si a intrat pe o strada laterala, s-a procedat la urmarirea acestuia.

In urma controlului efectuat asupra autoturismului, gasit abandonat in locul numit „Taul Morii”, au fost gasite 2 991 de pachete tigari de provenienta ucraineana. De asemenea, verificarile efectuate au relevat ca valabilitatea numerelor de inmatriculare provizorii ale autoturismului a expirat la data de 11.12.2017.

Tigarile, in valoare de aproximativ 30.000 de lei, au fost ridicate in vederea confiscarii, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Politiei Municipiului Sighetu Marmatiei in vederea continuarii cercetarilor.

In cauza a fost intocmit dosar penal, iar politistii continua cercetarile pentru identificarea autorului si stabilirea cu exactitate a intregii activitati infractionale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1