Aproape 3.000 de pachete cu tigari descoperite in muntii Maramuresului

Reclame home 1
Reclame home 1

Miercuri, 7 mai, un echipaj al politiei de frontiera din cadrul Sectorului PF Valea Viseului, a observat intr-o zona muntoasa impadurita, trei persoane care transportau catre interiorul tarii mai multe colete voluminoase.

„Politistii de frontiera au procedat la interceptarea si somarea prin voce a barbatilor si deoarece acestia nu s-au supus lucratorii nostri au folosit, conform legii, armamentul din dotare fiind executat un foc de avertisment in plan vertical.

In acel moment persoanele in cauza au abandonat coletele si s-au dispersat in directii diferite, fiind retinut un cetatean roman in varsta de 18 ani, domiciliat pe raza judetului Maramures. La cercetarea terenului au fost descoperite sase colete ce contineau 2.980 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de peste 13.200 lei”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

In continuarea verificarilor politistii de frontiera au identificat inca doua persoane de pe raza judetului Maramures care au participat la activitatea infractionala.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de colectare, detinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea si vanzarea bunurilor sau a marfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscand ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acesteia.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole