Aproape 30.000 de lei stransi in cadrul campaniei pentru achizitionarea unui aparat de ventilatie neonatala la Spitalul Judetean de Urgenta

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

mana-de-bebelusCora a demarat, in 4 mai 2016, o campanie de suflet pentru dotarea Sectiei Neonatologie a Spitalului Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris” Baia Mare, campanie in care unitatea spitaliceasca a fost organizatie partenera si care s-a incheiat in 30 iunie. A fost o campanie care a avut loc in luna inimilor deschise, sub sloganul ”Putin cu putin, facem mult!”

In intervalul mentionat, clientii Cora au putut dona la orice casa de marcat o suma de bani care va fi folosita la achizitionarea unui aparat pentru ventilatie neonatala (ventilator nou-nascuti) pentru Sectia de Neonatologie a Spitalului Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris” Baia Mare. Sumele oferite s-au regasit pe bonul de cumparaturi, iar cora s-a alaturat, la final, acestui act colectiv de caritate, pentru grabirea fericirii altor case.
Potrivit reprezentantilor cora Baia Mare, toti casierii cora au fost implicati in aceasta campanie, iar la final, primii patru au fost recompensati de conducerea magazinului cu vouchere cadou.

In decursul celor aproape doua luni de zile, clientii Cora au donat aproximativ 17.400 de lei, iar suma de 12.500 de lei a fost completata de cora Baia Mare, cecul oferit Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare pentru dotarea Sectiei de Neonatologie fiind de aproximativ 30.000 de lei.

Pe aceasta cale, conducerea Spitaluli Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris” Baia Mare multumeste tuturor clientilor cora care au donat bani in cadrul acestei campanii, precum si colectivului Cora pentru implicare si organizare.

Biroul de presa al Spitalului Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris” Baia Mare

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2