Aproape 700 de participanti la Balul cadrelor didactice din Viseu de Sus (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1

bal-viseu1Ajuns la a IV-a editie, Balul cadrelor didactice din Viseu de Sus a adus sub aceesi cupola aproape 700 de educatori, invatatori si pofesori. Ziua Internationala a Educatiei se sarbatoreste, la nivel mondial, in data de 5 octombrie a fiecarui an. Si tot an de an, incepand cu 2012, deputatul PSD de Maramures si vicepresedinte PSD la nivel national, Gheorghe Simon organizeaza, in Viseu de Sus, o petrecere pentru dascali, dorind in acest fel sa isi arate respectul fata de toti cei care modeleaza si creioneaza destinele tinerilor maramureseni.

La evenimentul organizat vineri, 6 noiembrie, in Viseu de Sus, actiune care se doreste a fi un omagiu adus dascalilor, invitatii au sosit din Borsa, Viseu, Moisei, Leordina, Petrova, Ruscova, Repedea, Poienile de Sub Munte, Sacel, Bogdan Voda, Iued, Botiza si Poienile Izei. Alaturi de cadrele didactice a fost prezent si inspectorul scolar general, Ana Moldovan, dar si alti reprezentanti ai Inspectoratului Scolar Judetean Maramures.

Nu au lipsit nici primarii zonei, viceprimarii, consilierii judeteni si oficialitatile judetului: Gabriel Zetea, presedintele PSD Maramures si presedinte al Consiliului Judetean Maramures, Liviu Marian Pop si Sorin Bota, senatori PSD de Maramures, deputatul Calin Matei, Dragos Titea, secretarul executiv al PSD Maramures, consilierii judeteni Anton Rohian, Liliana Moga, Radu Coman, Teodor Ardelean, director al Bibliotecii Judetene ”Petre Dulfu” Baia Mare. Petrecerea a insemnat bucate alese, muzica buna, folclor si socializare.

Gheorghe Simon: ” Prin organizarea acestui Bal doresc sa imi exprim respectul pentru tot ceea ce faceti pentru copiii Maramuresului”

Deputatul Gheorghe Simon si senatorul Liviu Marian Pop le-au transmis dascalilor un mesaj incurajator, sa indrazneasca sa creada in ei, in iubire, in tineri, intr-un sistem de invatamant performant si, cel mai important, intr-o Romanie asa cum ne-o dorim cu totii.

”Prin organizarea acestui Bal al cadrelor didactice, care a devenit deja o traditie, doresc sa imi exprim respectul pentru tot ceea ce faceti pentru copiii Maramuresului, pentru daruirea si profesionalismul pe care il aratati la orele de curs, zi de zi. Totodata, imi doresc ca prin aceste intalniri a tuturor profesorilor din zona, sa aveti posibilitatea de a discuta  si de a va consulta unii cu altii, pentru a face tot ce este necesar pentru copiii din gradinite, scoli sau la licee. Am invitat alaturi de noi si reprezentantii din administratia locala si judeteana, precum si reprezentantii din Parlamentul Romaniei, pentru a realiza o cat mai buna comunicare intre dumneavoastra, cei care modelati generatii dupa generatii si factorii decidenti care pot oferi un plus valoare sistemului de invatamant.

Va multumesc ca existati, ca ne-ati educat pe noi, iar acum ne educati copiii si va doresc sa aveti multa putere de munca si pe viitor. Si imi doresc sa cred ca, sub o guvernare PSD, salariile dumneavoastra vor reprezenta cu adevarat o recompensa pentru efortul pe care il depuneti pentru fiecare copil”, a declarat deputatul PSD de Maramures, Gheorghe Simon.

Gabriel Zetea, presedinte PSD Maramures: “Consider ca fiecare zi ar trebui sa reprezinte un moment in care sa ne cinstim si sa ne respectam dascalii”

Gabriel Zetea, presedintele PSD Maramures si presedinte al Consiliului Judetean a dorit sa fie prezent in Viseu, aratand ca a participat la toate editiile organizate pana in prezent.

”Doresc sa il felicit pe deputatul Gheorghe Simon care este un om de nadejde al zonei, un om destoinic pe care PSD se bazeaza deja de multa vreme. Deputatul Simon face foarte multe pentru comunitatea pe care o reprezinta in Parlament, iar aceasta intalnire care are loc an de an, intre generatiile de cadre didactice, este un semn al respectului pe care il arata tuturor celor care isi aduc aportul la cunostintele copiilor nostri.

Ne-am intalnit aici intr-un cadru placut, plin de emotie si nostalgie, pentru a ne cunoaste mai bine, dar mai ales pentru a va felicita pe dumneavoastra, stimate cadre didactice, pentru tot ceea ce ati facut pentru noi, iar astazi faceti pentru copiii nostri. Azi si in fiecare zi ar trebui sa multumim dascalilor pentru ceea ce sunt, pentru tot ce au facut pentru noi, iar acum sa ne plecam in fata lor, multumindu-le pentru ceea ce fac pentru copiii nostri.

Consider ca fiecare zi ar trebui sa reprezinte un moment in care sa ne cinstim si sa ne respectam dascalii, actul de educare fiind considerat o profesie care implica, pe langa nenumarate cunostinte, si foarte multa daruire si iubire. Primiti cele mai sicere urari de fericire si gandurile mele bune pentru tot ceea ce reprezentati pentru societatea noastra”, a transmis presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, dascalilor prezenti la Balul organizat in Viseu de Sus.

Biroul de presa al PSD Maramures

bal-viseu2

bal-viseu

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole