Aproape 90.000 de tigarete confiscate de politistii maramureseni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

4.328 pachete cu tigari de provenienta ucraineana au fost confiscate miercuri de politistii maramureseni in cadrul unor actiuni desfasurate pentru combaterea comertului ilicit, in special cu produse din tutun.

In Baia Mare, Sighetu Marmatiei si Baia Sprie, politistii au actionat in pietele agroalimentare dar si pe principalele artere de circulatie in scopul identificarii si sanctionarii persoanelor care detin, in vederea comercializarii ilicite, astfel de produse.

In municipiul Sighetu Marmatiei politistii au identificat intr-o parcare, in cartierul Bogdan Voda, un autoturism in interiorul caruia se aflau depozitate mai multe colete. In urma controlului efectuat asupra autoturismului, a fost identificata cantitatea de 3.960 pachete cu tigari netimbrate in Romania.

Cele aproape 80.000 de tigarete de provenienta ucraineana descoperite, in valoare totala de peste 31.000 de lei, au fost  ridicate in vederea confiscarii iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul politiei, urmand a se dispune sechestru asiguratoriu asupra acestuia. Cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiunii de contrabanda cu tigari.

In Baia Sprie, o femeie in varsta de 41 de ani din localitate, a fost depistata de politisti in timp ce oferea spre vanzare tigari de contrabanda de provenienta Ucraina. Avand in vedere faptul ca femeia a fost sanctionata de 12 ori pe parcursul acestui an si ca politistii au ridicat de la aceasta 135 pachete cu tigari, s-a dispus intocmirea pe numele ei a unui dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de contrabanda.

Si politistii baimareni de ordine publica au ridicat in vederea confiscarii peste 100 de pachete cu tigari detinute de diverse persoane, in vederea comercializarii ilicite. Aceste persoane au fost sanctionate contraventional.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2