Aproape o treime dintre germani au o parere negativa despre UE inaintea alegerilor

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Aproape o treime dintre germani afirma cu au o perceptie negativa a Uniunii Europene, inaintea alegerilor din cadrul blocului politic de la sfarsitul lunii mai, potrivit unui sondaj citat sambata de DPA, informeaza AGERPRES.

In timp ce 31% au declarat ca au o parere negativa, 57% vad UE intr-o lumina pozitiva, in timp ce 11% sunt indecisi, arata datele sondajului publicat sambata de grupul de cercetare de piata Splendid Research.

Alegerile pentru Parlamentul European au loc pe 26 mai in Germania, cu fortele anti-establishment sperand sa obtina castiguri.

O majoritate a participantilor la sondaj au numit lipsa restrictiilor de calatorie si pe piata muncii in interiorul UE drept aspecte pozitive ale calitatii de membru al Uniunii Europene, alaturi de moneda comuna si de libera circulatie a marfurilor si serviciilor, noteaza agentia germana de presa.

In sondaj, participantii au fost de asemenea intrebati despre opinia lor in legatura cu iesirea Marii Britanii din bloc si majoritatea au raspuns ca Brexit-ul va avea consecinte negative pentru economie si situatia politica atat a Marii Britanii, cat si a statelor membre UE.

Un total de 85% dintre respondenti au declarat ca vor accepta reintrarea Marii Britanii in bloc dupa ce il paraseste.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1