Aproximativ 10.000 pachete tigari confiscate la frontiera cu Ucraina

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In data de 12 septembrie, in jurul orei 22.30, lucratori din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sighetu Marmatiei au observat trei persoane de sex feminin care, in timp ce se indreptau spre artera de control pe sensul de intrare in tara, au arunca patru bagaje voluminoase de pe podul care face legatura intre Ucraina si Romania.

Politistii de frontiera au procedat la legitimarea persoanelor in cauza, precum si la recuperarea bagajelor aruncate.

Femeile au fost identificate ca fiind  Aurica V. de 25 de ani, Mirela C. de 29 de ani si Anuta C. de 31 de ani, toate domiciliate pe raza jud. Maramures, iar in bagajele pe care acestea le aruncasera peste gardul perimetral din punct au fost descoperite tigari de provenienta ucraineana.

In urma inventarierii continutului bagajelor, s-a constatat ca acestea contin 720 pachete de tigari, de diferite marci, in valoare de aproximativ 6.400 lei.

Pe timpul cercetarilor, acestea au declarat ca au achizitionat cantitatea de tigari de la un cetatean din Ucraina si ca le-au aruncat peste gard in speranta ca nu vor fi observate de catre politistii de frontiera, urmand ca ulterior sa le preia de sub pod si sa le comercializeze pe teritoriul Romaniei.

Cele trei maramuresence sunt cercetate pentru savarsirea infractiunii de contrabanda, conform Codului Vamal al Romaniei, iar intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2