Aproximativ 23 de mc de brad transportati fara documente legale, confiscati la Borsa

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Marti, 1 aprilie, o patrula a politiei de frontiera din cadrul Sectorului PF Viseu de Sus, judetul Maramures, a oprit in trafic, pentru control, pe raza localitatii de frontiera Borsa, un autocamion cu remorca, incarcat cu material lemnos de esenta rasinoasa (brad), apartinand unei societati comerciale, administrata de catre S.I., in varsta de 51 de ani, domiciliat pe raza jud. Maramures.

“Cu ocazia efectuarii controlului, politistii de frontiera au constatat ca exista neconcordante intre cantitatea de material lemnos inscris in avize si cel transportat, fapt pentru care s-a solicitat inventarierea materialului lemnos de catre lucratori ai Ocolului Silvic din Borsa.

In urma inventarierii, s-a constatat un surplus de 22,86 mc de brad. Materialul lemnos, in valoare de 3.650 lei, a fost ridicat in vederea confiscarii si predat Ocolul Silvic din Borsa, iar societatea administrativa a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei”, spun reprezentantii Politiei de Frontiera.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *