AquaStar amenajeaza cea mai mare sauna finlandeza din regiune

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

iImperiul Apelor AquaStar Satu Mare da startul la balaceala intr-o atmosfera dedicata clientilor dornici de rasfat si relaxare. Sezonul rece vine cu oferte pentru toate gusturile, dar si cu surprize pentru amatorii de saune. Este vorba despre amenajarea celei mai mari saune finlandeze din regiunea noastra, oaza perfecta pentru clientii care vor alege sa-si petreaca timpul liber la AquaStar.

“Am redeschis portile complexului acvatic, la inceputul acestei luni. Ii asteptam pe toti clientii dornici de rasfat intr-un ambient mai primitor si mai curat, cu promotii si surprize de nerefuzat. Vara abia a trecut si poate nu ai avut timp sa te relaxezi, nu e nimic Aquastar iti sare in ajutor. Poate consideri ca “bateriile tale“ nu sunt 100% incarcate cu toate ca ai fost deja in concediu, nu e nimic Aquastar iti sare in ajutor, poate cauti un loc unde sa iti petreci sfarsitul de saptamana alaturi de familie sau prieteni, la Aquastar gasesti tot ce iti doresti”, au declarat reprezentantii AquaStar Satu Mare.

Aquastar nu este un complex doar pentru balaceala, aici gasesti si o baza de tratament numita Aqua Medica unde va asteapta o gama larga de servicii de fizioterapie, kinetoterapie, hidroterapie si masaj. De asemena “Lumea Saunelor“ este pregatita sa ii treci pragul, iar  tratamentul cu pestisorii Garra Rufa iti va oferi o experenta inedita.

Cei care doresc sa isi mentina conditia fizica pot profita de salile de fitness “Robi Fitness“ dotata cu aparate noi si moderne. In Imperiul Apelor se organizeaza cursuri de inot, atat pentru copii cat si pentru adulti cu instructori profesionisti. Nu in ultimul rand la restaurantul din incinta complexului Aquastar gasiti mancaruri delicioase, special preparate pentru a statisface pana si cele mai pretentioase gusturi.

Orarul de functionare a complexului acvativ este de luni pana duminica de la ora 10.00 la 21.00. Mai multe informatii puteti gasi pe www.aquastrsatumare.ro.

ZiarMM

d

hy

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2