AquaStar isi redeschide portile: Vezi cu ce promotii te asteapta reprezentantii complexului acvatic  

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

aquastarAquaStar Satu Mare isi redeschide portile, sambata 3 octombrie, incepand cu ora 10.00 pentru toti cei care doresc sa se relaxeze intr-un cadru intim si special. Mancarea delicioasa, cursurile de inot cu instructori instruiti, tratamentul cu pestisori Garra Rufa sunt doar cateva dintre surprizele pe care le-au pregatit reprezentantii AquaStar pentru clientii care isi vor petrece timpul liber in Imperiul Apelor.

Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de binecunoscutele promotiile  este sa-ti aduni gasca de prieteni si impreuna sa va bucurati de o atmosfera unica la AquaStar. Reprezentantii complexului acvatic au mentionat faptul ca tarifele nu au fost majorate, ba mai mult promotiile au fost modificate la cererea clientilor.

“Clientii au cerut, iar noi ne-am conformat si am reintrodus biletul SIESTA valabil intre orele 14.00 -17.00 la 20 lei indiferent de varsta. Pe langa accesul la piscine, cei care opteaza pentru acest bilet vor avea acces nelimitat si in Lumea Saunelor. Fata de sezoanele anterioare clientii vor avea o ora de balaceala in plus in cadrul biletului MATINAL, intre orele 10.00 si 14.00 la 15 lei indiferent de varsta. Bilete promotionale de dupa-amiaza, in intervalul 17.00 – 21.00 costa 20 de lei, iar cele pentru pensionari, elevi si copii – 15 lei”, au declarat reprezentantii AquaStar Satu Mare.

Pe langa piscinele destinate relaxarii, AquaStar pune la dispozitia clientilor baza de tratament Aqua Medica cu o gama larga de servicii de fizioterapie, kinetoterapie, hidroterapie si masaj, dar si ape termale care au o compozitie foarte buna si face minuni. Nici iubitorii sportului nu au fost uitati, acestia avand la dispozitie, in incinta AquaStar, una dintre cele mai bine dotate sali de fitness, cu aparate noi si moderne, respetiv Sala Robi Fitness.

Biletele promotionale sunt valabile de luni pana vineri, in weekend fiind valabil planul tarifar normal.

PLANUL TARIFAR:

Bilet adulti – 30 lei/zi

Bilet elev, student, pensionar – 20 lei/zi

Copii 4 -14 ani – 15 lei/zi

Sauna – 10 lei/adulti

Sauna salina pt copii – 5 lei/copil

Acces la saune fara acces la piscine (90 minute) – 15 lei/adulti

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2